(English) GNM children’s book „The Mystery of the Cursed Fleece“

Misteriozno prokletstvo krzna

Avantura praćenja tragova do otkrića
pet bioloških zakona prirode

The book is not available so far.
The printing is planned for november 2023, so you can already pre-order it and get it in december

Izdanje sa tvrdim povezom
Autori: Ingmar Markvart, Bele Greting, Elizabeta V. Štrasert
Prevodi: nemački (original), engleski jezik, holandski (ruski i drugi u toku)
Stranice: 128
ISBN: 978-3-9825044-4-5
Cena: 15 evra plus dostava
Flajer: Ako postoji interesovanje, uz knjigu možemo poslati i flajere formata A6 koji su besplatni. U tom slučaju samo navedite u mejlu koliko letaka biste želeli, kako biste mogli da ih izložite na odgovarajućim mestima.
Recenzije: Recenzije na Amazonu (nemačka, engleska, holandska i srpska verzija) – možda biste i Vi želeli da napišete jednu recenziju, to bi nas veoma obradovalo!

Poručivanje u Nemačkoj:
Direktno kod ilustratorke Bele putem imejla (bestellung@krankheit-ist-anders.de), if possible in english or german!
Troškovi dostave (to germany): 2 evra za jednu knjigu, 4 evra za 2-19 knjiga, od 20 primeraka dostava je besplatna.
Troškovi dostave (to other countries): 4 evra za jednu knjigu. 7 evra za 2 knjige.

Pozadina
Postoji mnogo uvoda za odrasle u 5 bioloških zakona prirode (5BZP) (GNM, GHK, …), ali skoro nijedan koji bi bio zanimljiv i razumljiv deci i mladima. Ovo se menja sa ovom uzbudljivom avanturističkom pričom za decu uzrasta od 6 godina i stariju:
Cilj je probuditi entuzijazam kod dece pri čitanju dok zajedno sa dvoje indijanske dece otkrivaju osnove ovog potpuno novog načina posmatranja promena u telu na avanturistički uzbudljiv način.

Kratak opis knjige:

Sa ovom knjigom u rukama držite zapise Mirnog Drveta. On je želeo da se avanture Ađuna, Jumi, Hame i ostalih članova plemena ne prepričavaju samo oko logorske vatre, već i da se iznesu u veliki, široki svet.

Za one od vas koji ove zapise čitaju otvorenog srca, oni čuvaju veliko i dragoceno blago.

To su tajne koje na prvi pogled izgledaju kao zagonetke i one vas, koji želite da ih shvatite čista srca, vode na avanturistički put ka razumevanju sopstvenog tela.

Ne možemo se zakleti da se baš svaki detalj ove priče desio upravo ovako, ali Mirno Drvo nam je poverio svoja sećanja na priču – i u njegovom sećanju, kako nam je rekao, zaista se sve upravo tako odigralo.

Pridružite se Ađunu i Jumi na putu! Otkrijte sa njima kako ih je misteriozni rast krzna njihovog jagnjeta Polumeseca zamršenim putevima doveo do sjajnih uvida u to kako naša tela funkcionišu. Saznajte kako sve u prirodi ima duboko značenje. Verujte sopstvenim osećajima dok čitate zapise i razotkrijte ono što je oduvek bilo tu. Aho!

Poreklo
Knjiga „Misteriozno prokletstvo krzna“ zajednički je projekat Ingmara Markvarta, Bele Greting, Elizabete V. Štrasert i Petre Apel. Ingmar je, kao inicijator, napisao originalnu priču jednostavnim jezikom na osnovu svog dugogodišnjeg poznavanja 5BZP. Bele je nacrtala očaravajuće umetničke ilustracije. Elizabeta je profesionalno revidirala priču jezički i sadržajno, zahvaljujući čemu je knjiga stilski procvetala. I konačno, Petra je celokupni izgled harmonično zaokružila i izradila verziju spremnu za štampanje.

Potraga za prevodiocima/urednicima
Želeli bismo da knjiga bude dostupna i na drugim jezicima. U ovom dokumentu Elizabeta je opisala zahteve i proceduru ako ste prevodilac ili lektor i zainteresovani ste za saradnju. Zahvalni smo na bilo kojoj preporuci u našoj potrazi za profesionalnim prevodiocima i lektorima koji su, pored odličnih lingvističkih veština nemačkog i ciljnog jezika, oduševljeni sa 5BZP.

Uzorak čitanja:
Četvrto poglavlje je dostupno kao uzorak za čitanje, ovde u PDF-u za preuzimanje ili ispod direktno u pretraživaču:


The browser view is not working, because there is probably no pdf viewer installed.

 

5 Biological Laws of Nature

German New Medicine, Germanic New Medicine, Dr. Hamer, 5BN, GNM, 5BL, 5 Natural Laws of Biology

On this page you will find an introductory video series on the New Medicine’s 5 Natural Laws of Biology (5BN), which are also known as German New Medicine (GNM).
The biological laws were discovered by Dr. med. Ryke Geerd Hamer.